Salangen-Nyheter

Behjelpelig med utstyr:

- Vi fikser alt!

Sander Karlsen og Henriette Fredriksen håper mange vil melde seg på årets Ungdommens Kulturmønstring. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I slutten av mars måned arrangeres UKM i Salangen. Det å stille opp som deltaker er en stor bragd, men kan være terskel for mange. Nå står ungdomsrådet og UKM ansvarlige i Salangen klar med å hjelpe ungdommene opp på scenen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ungdomsrådet og UKM ansvarlige i Salangen står gledelig klar til å hjelpe ungdommer som ønsker å melde seg på Ungdommens Kulturmønstring, om det enten skulle være med utstyr, tilbakemeldinger, øvingslokaler eller bare det å prøve å opptre fremfor andre. - Vi står gledelig klar til å hjelpe de som ønsker å opptre. Vi er en gjeng som har mye erfaringen og kompetanse i ulike områder, sier nestleder og UKM-ansvarlig i Salangen Ungdomsråd, Henriette Fredriksen.

- Vi fikser alt

UKM er ungdommenes dag til å vise frem det de holder på meg, i tillegg som det er en festaften som viser hva som rører seg i bygda av talenter. Ungdomsrådsleder Sander Karlsen sier at dette er en unik mulighet for ungdommene å teste seg selv og gjøre seg klar til UKM. - Vi fikser alt. Trenger du å låne en gitar, lokaler eller annet, så fikser vi det, sier Karlsen til nettavisen.

- Ta kontakt med oss

Ungdommenes Kulturmønstring i Salangen arrangeres

tirsdag 28. mars kl. 18:00 i Salangen regionale kulturhus

. Påmeldingsfristen er 19. mars som gir god tid til øvinger før den store dagen.  

Har du spørsmål eller noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Henriette på henriette.f@hotmail.com eller Sander på sanderxk@gmail.com.

ANNONSE
Annonse