Salangen-Nyheter

Introduksjonskurs i sportsdans:

- Vi gjør en "follow-up"!

Danseinstruktørene Ola B. Lindseth og Ekaterina Lindseth viste frem noen av danseknepene da de hadde demo-visning i kafeen på Lundbrygga. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: For en tid tilbake arrangerte Ekaterina og Ola Bakken Lindseth en kort demo-kurs i sportsdans på kafeen Kåre på Kaia. Etter den store interessen følger de opp suksessen med å holde et fire timers introduksjonskurs i sportsdans i helga.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I introduksjonskurset vil de lære bort samba og engelsk vals, altså en latindans og en standarddans. Kurset er åpent for alle, og deltakerne behøver ikke å ha noe som helst dansebakgrunn fra før. - Du trenger ikke å komme med egen partner, men om du kjenner til noen av motsatt kjønn som kan være interesserte så kan det være greit å prøve å få dem med, for å unngå at det blir for stor skjevfordeling av kjønnene, kommenterer Ola Bakken Lindseth til nettavisen.

Interesserte fra nært og fjernt

Danseinstruktørene kunne informere at det har allerede fått mange påmeldinger fra Målselv og Senja, men de håper selvsagt på at det kommer mange fra Salangen. - Etter introduksjonskurset planlegger vi også å starte et lengre nybegynnerkurs. Man trenger ikke å ha vært me på introduksjonskurset for å bli med her. Vi har planlagt oppstart på dette kurset 22. oktober, men det er ikke bestemt om lørdager vil bli faste dager. Vi ønsker å få tilbakemeldinger om dette fra de som er interesserte, slik at vi finner en dag hvor flest mulig har tid til å komme, sier Lindseth.

Paret er nylig innflyttet til Salangen og de håper mange vil ta turen til kulturhuset i helga. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Påmelding

For å melde seg på til introduksjonskurset på lørdag kl 11-15.00 er det bare å ta kontakt med Ekaterina på 909 89 861. Påmeldingsprisen for voksne er 150 kr, mens for ungdom opp til 18 år er det 100 kroner. Betaling gjøres ved inngang, og kan kun ta kontanter. De oppfordrer også å ta med eksakt beløp, da de ikke har mye vekslepenger. Om noen bestemmer seg i siste liten er det også mulig å bare møte opp ved døra. - Vi vil ikke stoppe noen i døra, sier Ekaterina avsluttende til nettavisen.

ANNONSE
Annonse