Salangen-Nyheter

Trener Eigil Rinstad

- Vi gjorde en fantastisk innsats!

Salangens jentelag i fotball tapte i går finalekampen de spilte mot laget Furuflaten/Lyngen-Karnes. Kampen gikk i Tromsdalen. Stillingen endte med 3-2.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Salangens jentelag i fotball. - Vi gjorde en god innsats i går, selv om vi ikke ble seriemestere i år, sier trener Eigil Rinstad.

Med friskt mot dro Salangen- jentene til Tromsø i går formiddag. Jentene var klar for en kamp som kom til å bli tøff. Men hadde likevell god tro på at seieren kunne sikres, og pokalen kunne tas hjem til Salangen. Men slik skulle det ikke bli. Hele kampen hadde stort preg av gjevnt spill mellom begge lag. Men likevell var det Furuflaten/Lyngen-Karnes som fikk målsjansene i første omgang, og det gav uttelling 3 minutter før pause, da det ble scoret. 1-0 var et faktum.

Snudde i 2.omgang

Etter 14 minutter spilt av 2.omgang får Salangen uttelling, og Renate Irgens scorer jentenes første mål. Jubelen på sidelinja er like stor som den som er på banen. Salangen har utlignet til 1-1. Senere i kampen klarer Daniele Haugseth å sikre Salangen det siste målet. Og det skal vise seg å bli det siste. Kampen ender med seier 3-2 til Furuflaten/Lyngen-Karnes. Dommer Inge Martinussen blåser av kampen. Dermed må jentene se på at motlaget får pokalen, og tittelen kretsmestere i Troms.

- Fantastisk moral

Trener Eigil Rinstad hadde ikke så mye å si til nettavisen etter kampen i Tromsdalen i går kveld. - Vi gjorde en fantastisk innsats, og vi hadde en god moral i laget. Men våre spillere kom tilbake og utlignet, men dessverre var ikke dette nok, sier Eigil Rinstad ovenfor nettavisen. Nå er det ingen flere fotballkamper i år for jentelaget til Salangen. Nettavisen overførte hele fotballkampen på nettavisen i går ettermiddag.

Les hvordan spillet gikk i sin helhet her !