Salangen-Nyheter

Er likevell positiv til endringer:

- Vi hadde ikke en sjanse

Selv om Mazhar Iqbal mistet post i butikk hos seg, ser han likevell lyst på fremtiden. - Vi greide oss jo før posten kom hit også, sier han. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Selv om posten skal flytte ut fra Mazhars Grillbar er driveren, Mazhar Iqbal svært positiv til saken og er sikker på at alt skal gå greit. - Vi må bare være fremtidsrettet, sier Iqbal bekymringsløst.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Helt tilbake til 2002 har Mazhars Grillbar drevet med post i butikk og var faktisk den første på Sjøvegan som drev på med dette. Da mange fikk høre meldingen at posten skal flytte over til Coop Extra på Sjøvegan skapte det en del bekymringer hos folk, for hva som ville skje med den lille Mix- kiosken. Da vi i redaksjon tok kontakt med daglig leder, Mazhar Iqbal var det ingen bekymringer å spore. - Vi hadde ikke en sjanse til å kunne konkurrere med Coop. Det er jo en konkurranse om å drive med post i butikk, en konkurranse vi dessverre ikke vant.  Vi skal tenke på noe nytt og jeg er positiv for tiden fremover. Vi klarte oss før posten kom og jeg er sikker på at vi skal klare oss uten den fremover, sier Iqbal ubekymret til nettavisen.

Får støtte

Mazhar Iqbal er rørt over den gode støtten han har fått fra lokalsamfunnet, etter at nettavisen presenterte nyheten om at Posten valgte å flytte over gata. - Det har vært mange innom som har nevnt sin mening og støttet oppom meg, men det er lite vi kan gjøre med det nå, sier Iqbal avslutningsvis til nettavisen.

ANNONSE
Annonse