Annonse
Salangen-Nyheter

Sps Sigrun W. Prestbakmo:

- Vi har berget tilbudet

Sigrun Wiggen Prestbakmo reagerer på Arbeiderpartiets lovnader om å opprettholde Sjøvegan videregående skole. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sigrun Wiggen Prestbakmo reagerer på Arbeiderpartiets lovnader om å opprettholde Sjøvegan videregående skole. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Tirsdag morgen presenterte Salangen Arbeiderparti sine kjernesaker i valgkampen, i egen sak på Salangen-Nyheter. Sjøvegan videregående skole og fremtidig opprettholdelse av skolen en av kjernesakene. Dette reagerer Salangen Senterpartis ordførerkandidat, Sigrun W. Prestbakmo (bildet) på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen Arbeiderpartis ordførerkandidat, Sveinung Nyvoll er klar på dersom han blir ordfører i Salangen etter valget, vil han gjøre alt han kan for å sikre at skolen består. - Dersom jeg blir ordfører skal jeg gjøre alt jeg kan for å sikre forutsigbarhet med tanke på fremtiden til skolen. Jeg vil ikke bli husket for at den ble lagt ned i min periode, sier Sveinung Nyvoll til Salangen-Nyheter.

Har skapt reaksjoner

Dette utspillet reagerer sittende ordfører i Salangen, Sigrun W. Prestbakmo på. - Sjøvegan videregående skole har vært truet med reduksjoner og nedleggelse i noen omganger, og de to siste/tyngste kampene satt Arbeiderpartiet i fylkesrådet. Senterpartiet i Salangen og Troms har stått sammen og berget tilbudet, sist gjennom å få kastet fylkesrådet. Arbeiderpartiet måtte gå, da fikk skolen bestå!, sier Wiggen Prestbakmo bestemt. Hun understreker at Sjøvegan videregående skole har en lysende fremtid framfor seg, dersom man ikke overlater jobben til Arbeiderpartiet. - Vi oppfordrer alle som er opptatt av Sjøvegan videregåenes skoles fremtid til å stemme Senterpartiet ved kommune- og fylkestingsvalget, sier Wiggen Prestbakmo.

Cecilie Myrseth mener det er dumt å lage usikkerhet om skolens fremtid, som en valgkampsak. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN.

- Kan være helt trygg

Fylkestingskandidat for Arbeiderpartiet, Cecilie Myrseth reagerer på Wiggen Prestbakmos svartmaling. - Arbeiderpartiet har ikke foreslått å legge ned Sjøvegan videregående skole, det kan nok sikkert skolen bekrefte. Dumt for skolen og lokalmiljøet å lage usikkerhet om skolens fremtid som en valgkampsak. Vi er tydelig, vi skal ikke legge ned noen skoler om vi får tillit. Salangen Arbeiderparti har stor gjennomslagskraft i Troms Arbeiderparti, sier Myrseth.

Annonse