Salangen-Nyheter

Kom ikke blant de 10 beste:

- Vi holder humøret oppe

Sjøvegan videregående skoles volleyballag deltok i helga på NM i Stavanger. De fikk 14.plass i turneringen. Her er de avbildet før avreise i forbindelse med at Salangen-Nyheter støttet laget økonomisk. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I helga deltok Sjøvegan videregående skoles volleyballag i norgesmesterskapet i Stavanger. Laget måtte dessverre reise hjem med en 14. plass. - Til neste år kommer vi tilbake sterkere!, sier kaptein Julie Lilleng.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I helga reiste jentene fra Sjøvegan videregående skole ned til Stavanger for å delta i Norgesmesterskapet i volleyball. I jenteklassen var det totalt 20 forskjellige lag som måtte spille for heder og ære. Det var Sortland som vant hele turneringen, mens volleyballaget fra Salangen gjorde en innherdig innsats og kom på en sikker 14. plass. - Vi hadde noen spennende kamper, men vi endte på en 14. plass. Det var ikke det vi hadde håpet på. Det var veldig gode lag, tøffe utfordringer og tøffe kamper, forteller kaptein Julie Lilleng til nettavisen.

Kommer sterkere tilbake

Selv om jentene ikke er helt fornøyd med en 14. plass har ikke dette gjort noen innvirkninger på interessen for sporten. - Vi skal komme tilbake sterkere. Det vi mangler er mer spilleerfaringer og vi skal trene litt mer, sier Lilleng videre. Laget hadde tre spillere som aldri hadde spilt på en volleyballbane før. - Vi fikk en god erfaring med en gang vi gikk ut på banen, avslutter Ida Nyvoll Skagtun til nettavisen.