Salangen-Nyheter

Handelssparken kommer igjen:

- Vi kaster dem ikke

Slike sparker har vært plassert rundt omkring i Sjøvegan sentrum i vinter. FOTO: EVE HÖRNIG

SJØVEGAN: I slutten av fjoråret plasserte Salangen Næringsforening sparker i Sjøvegan for at handlende kunne parkere bilen og heller sparke mellom butikkene. Nå lufter Dina Bergseth Bay opp ideen om å bruke dem til å pynte opp sentrum i sommer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Dina Bergseth Bay var en av initiativtakeren til å skape handelssparken på Sjøvegan- sentrum. Handelssparken var en stunt fra Salangen Næringsforening som gikk ut på at de kunne tilby de handlende muligheten til å sparke mellom butikkene. Nå som snøen har smeltet og asfalten har kommet frem kan Bay fortelle at sparkene vil bli tatt bort. - Vi trur det har vært et artig tiltakt i vinter. Jeg har sett mange som har brukt dem, blant annet turister som syntes det var veldig artig å ta dem i bruk, informerer Dina Bergseth Bay ovenfor nettavisen.

- Nå har vi sparkene

Bay legger til at dette er ikke siste gang at sparkene vil bli observert i sentrum. - Nå har vi en del sparker, og vi hiver dem jo ikke nå som sommeren kommer, sier Bay ovenfor nettavisen. Hun lufter ideen om å kanskje legge dem ut på sommeren og pynte dem opp rundt om på Sjøvegan. - De farger opp sentrum, og folk har vært veldig positive til det, avslutter Bay til nettavisen.