Salangen-Nyheter

Forbereder på nedpakking:

- Vi leter etter nye lokaler

Medlemmene bak Tusenkunstnere forbereder nedpakkingen som vil skje i løpet av våren. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: For nesten ett år siden flyttet Tusenkunstneres forening inn i Kunsthagen som befinner seg i kjelleren på tidligere Landbrukets Hus på Sjøvegan. Nå må de på nytt lete etter et annet lokale å være.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tusenkunstnere foreningen har tatt en pause med medlemskveldene på onsdagene i forbindelse med at de må flytte til nye lokaler. Ellen Størkersen Sørensen meddeler at de skal flytte ut av lokalene de befinner seg i dag på grunn av at det skal bygges om til noe annet. - Vi har dessverre pauset våre aktiviteter til vi finner nye lokaler å være, sier Sørensen til nettavisen.

Sett på Herredshuset

Hun forteller at de har siklet etter flere lokaler, men har kommet frem resultatløs. - Vi har en kommunikasjon med kommunen om å kunne bruke Herredshuset, men de venter også på svar fra Riksantikvaren i Tromsø før de vet hva de kan gjøre videre med bygget. Ellers har vi ikke noen gode alternativer, fortsetter Sørensen.

De har tidligere arrangert kunstutstilling i Kunsthagen. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

- VI er løsningsorientert

Etter at de kom inn i kunsthagen har foreningen fått flere medlemmer og sitter i dag med rundt med 15 medlemmer totalt. Sørensen vet at de vil klare å få flere medlemmer når de kommer inn i nytt lokale og får kommet i full gang med planlagte aktiviteter. - Det er bare å ta kontakt med meg dersom noen vet om lokaler som kan være tilgjengelig for oss. Vi er veldig løsningsorientert så størrelsen på lokalet skal ikke være et problem, avslutter Sørensen til nettavisen.