Salangen-Nyheter

Legges nytt tak over pumpene:

- Vi ligger utsatt til

- Vi ligger veldig utsatt til, og når vinden står på som verst så fyker det saltvann opp på taket, forteller daglig leder ved YX Sjøvegan, Brynjar Johnsen (Innfelt). FOTO: ALEKSANDER WALØR.

SJØVEGAN: Det skjer stadig arbeid nede på bensinstasjonen på Sjøvegan. Nå er det nytt tak over pumpene som det arbeides med ettersom det gamle taket bar tydelig preg av rust og hardt vær.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Ettersom taket over pumpene på YX Sjøvegan begynte å bære tydelig preg av forvitring var det nå på tide med et utskifte av takplatene. Arbeidet er i full gang og ene siden av taket har nå fått nye plater, og i løpet av første halvdel av neste uke vil hele taket ferdigstilles med nye plater i tillegg til rustbeskyttelse på rammeverk. - Vi har lenge lagt merke til at det gamle taket var begynt å bli rustent, og hadde flere hull i tillegg til at det begynte å bli fare for at platene skulle slites løs på grunn av sterk vind. Nå er arbeidet i full gang med å utbedre taket over pumpene og behandle stålkonstruksjonen under, forteller daglig leder ved YX Sjøvegan, Brynjar Johnsen til nettavisen.