Salangen-Nyheter

Røde Kors Salangen hadde stand:

– Vi må gjøre oss synlig

May Eriksen (t.h.) selger lodd for de som ville være med på trekningen av flere flotte gevinster. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Røde Kors Salangen hadde lørdag stand utenfor Extra på Sjøvegan. – Vi traff på masse hyggelig folk og fikk solgt lodd til inntekter til besøkstjenesten, sier May Eriksen fornøyd.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Like før helga og innover på lørdag var det mye som foregikk i sentrum av Sjøvegan, men blant de forskjellige aktivitetene var det mulig å slå seg ned med en kopp kaffe på stand ved Røde Kors Salangen. Kontaktperson, May Eriksen stråler etter helgas oppmøtte og er fornøyd med både besøkende som tittet innom og hørte på hva de hadde å tilby både i dag og i framtiden. – De fleste vet hva vi driver med, men det var noen nye ansikt som kom bort til oss i helga. Det var skikkelig fint å komme ut og møte folk igjen, også fikk vi selge lodd til inntekter til besøkstjenesten som alltid er bra, sier May med et smil.

Besøkstjenesten er et tilbud som har et mål om å få bukt på ensomhet, og skape gode vennskap. FOTO: PRIVAT

Besøksvenntilbud

På standen var det hovedsakelig i fokus bare å gjør seg synlig blant lokalbefolkningen. – Vi gjør ellers veldig mye i Røde Kors Salangen og har behov for noen flere til å hjelpe oss. Kanskje ikke hele tiden, men for eksempel en gang i måneden, forklarer Eriksen, og legger viderere til de de også informerte om  tilbudet om Besøksvenn. Både det og være, og å få ha en besøksvenn. – Har man tid og lyst til å være med og hjelpe oss framover, er det bare å kontakte enten meg, eller Gerd Daleng, avslutter Eirksen fornøyd til nettavisen.