Salangen-Nyheter

Siste dugnaden gjennomført:

- Vi mangler bare snø

Det siste dugnadsarbeidet er utført på Vasshaug Skileikanlegg, og Frode Hansen takker alle for deres innsats.

VASSHAUG: Det siste dugnadsarbeidet har blitt utført på skianlegget i Vasshaug. Heisstua er nymalt og heistraseen er justert, og det eneste som mangler nå er at værgudene hjelper til med litt nysnø i bakken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Alt er klart for den tredje sesongen for Vasshaug Skileikanlegg, og Frode Hansen er fornyød med dugnadsinsatsen som har blitt utført de siste ukene for å ferdigstille anlegget og gjøre den klar til årets bølge av skientusiaster. - I år har vi vært i god rute, og vært så gode å komme snøen på forskudd. Heisstuen er nymalt og heistraseen har blitt smålig justert, men nå er det bare for oss å vente på det første snøfallet, sier Hansen fornøyd. Han kan formidle til folket at det fortsatt er muligens for en siste dugnadsrunde før snøen daler ned. - Vi er alle travle mennesker, men finner vi et tidspunkt før snøen kommer kan vi få alt perfektsjonert. Selv om det ikke er så farlig om vi gjør det før denne sesongen, eller til neste år, sier Hansen.

Løftet heistraseen

Hansen kan fortelle nettavisen at det har blitt gjort noen justeringer på heisen. - Vi fikk opp en maskin som kunne jevne ut bakken på visse steder hvor man tar heisen opp. Flere steder var det for stor avstand mellom heisen og bakken, og det har nå blitt rettet på, forteller Hansen. Han skryter uhemmet av dugnadsinsatsen som har blitt gjort og takker folket for hjelpen, og legger til avsluttende at det nå bare er å gjøre skiene klar til åpningsdagen i bakken. Når snøen faller starter arbeidet deres opp, så det er bare å følge med på himmelen om når det er på tide å spenne på seg skiskoene.