ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Tatt turen til Salangen:

- Vi skal gå på ski

Gøran Aasen (t.v.) og hans datter Emily Majella Aasen ser frem til å gå på ski i påsken. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Utflyttet salangsværing Gøran Aasen har tatt med kone og barn til Salangen for å kunne gå på ski i Seljeskog i påska.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

1998 flyttet tidligere salangsværing Gøren Aasen til Dublin, men denne påsken har han tatt turen tilbake til Salangen for å besøke familie og slektninger. - Jeg, kona og barna pleier å reise til Salangen i påsken for å få litt skigåing. Vi er vanligvis ikke her i jula på grunn av at det er den mørkeste tiden på året, men når det blir lysere ute og mildere i været reiser vi oftest til Salangen og blir noen uker, sier Aasen fornøyd. Av skiturer er det løypene i Seljeskog som han synes er kjempeflott. - Eneste vi har i Dublin er plastløyper for å lære deg å stå på ski, men det blir ikke det samme, ler han ovenfor nettavisen.

Familien har pyntet opp bilen med påskeører. FOTO: ALEKSANDER WALØR

- Noen år til

Mellom all skigåingen er han opptatt med å pusse opp huset på Sjøvegan som han kjøpte i 2004. - Får vi fire år til på oss blir det nok fint. Oppussingen blir sånn hobbyprosjekt i ferieperioder, fortsetter han til nettavisen. Han planlegger å kunne bruke huset til lange sommerferier der han kan ta med seg venner, familie og slektinger.