Salangen-Nyheter

Følger med i teknologien:

- Vi snakker sammen

Det er en flott og mager nettside som Sør-Troms Regionråd har fått.

Det er en flott og mager nettside som Sør-Troms Regionråd har fått.

SJØVEGAN: Sør-Troms Regionråd har fått ny nettside med design og logo som skal representere måten de jobber, og viser at de kommunene som er med i Sør-Troms regionråd snakker sammen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Sør-Troms Regionråd følger med teknologien når de bestemte seg for å gi hjemmesiden et helt nytt design. Sturla Bangstad, daglig leder ved Sør-Troms Regionråd, sier at den gamle nettsiden ikke var helt up-to-date og var ikke særlig brukervennlig verken for besøkende eller de ansatte. - Nå er det lettere for oss å publisere noe på nettsiden, og ikke minst er det mer brukervennlig for besøkende. Besøkende skal ikke bruke mer enn to klikk til å finne frem til det de ønsker, sier Bangstad fornøyd til nettavisen.

- Vi trengte en oppdatering

Den nye oppdateringen skal også gjøre det enklere for brukerne å lese via digitale plattformer som mobiler eller tablets. - Med et nytt design vil vi bli mer tydelig og oversiktlig for besøkende. En oppdatering var virkelig nødvendig, sier prosjektleder Nina Dons-Hansen til nettavisen. Sturla og Nina er stolt over det nye designet, og spesielt med logoen som nå skal representere alle kommunene de jobber med og vise at de snakker sammen. - Fargene på logoen representerer de ulike fargene på kommuneskjoldene på kommunene vi jobber med, og snakkeboblene viser at vi snakker sammen, sier Nina. Det er Chili i Harstad som har stått for designet av nettsiden.

Annonse