Salangen-Nyheter

Lavangen Arbeiderparti:

- Vi støtter Martin

Leder i Lavangen Arbeiderparti, Geir Johnsen støttet Martin Henriksen som førstekandidat på Stortingsvalglisten til Troms.

TROMSØ: Leder av Lavangen Arbeiderparti, Geir Johnsen (bildet) støttet lørdag formiddag Martin Henriksen som førstekandidat på Troms Arbeiderparti sin stortingsvalgliste.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.01.2013 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Lørdag formiddag var det nominasjonsmøte i Troms Arbeiderparti. På møtet var representanter fra hele Troms og Svalbard samlet for å velge inn en førstekandidat til stortingsvalget i høst. Også representanter fra Lavangen og Salangen Arbeiderparti var tilstede på møtet. Fra Salangen var Jon Myrmel, Lorentine Nordmo og Eigil Rindstad representert, mens det fra Lavangen Arbeiderparti var Geir Johnsen og Siv Johnsen. Tidlig i møtet lørdag ba Geir Johnsen om ordet i møtet for å flagge hans og Lavangen Arbeiderparti sitt syn på førstekandidat til stortingsvalglista. - Jeg støtter Martin Henriksen, og det sier jeg også på vegne av hele Lavangen Arbeiderparti. Martin er det store ekstra som vi kan putte på førsteplassen nå. Jeg håper nå at nominasjonsmøtet kan samle seg om han som førstekandidat sånn at vi kan dra hjem toppmotivert og starte valgkamp, sa Johnsen fra talerstolen.

God kontakt lokalt

Det er ingen tvil om at Martin Henriksen har partiet i Lavangen sin tillit. - Han fremstår som en person som har veldig god kontakt lokalt. Han har evner til å kontakt med folkene ute i distriktene. Det er virkelig viktig!, sa Johnsen og brakte fram et eksempel: - Når Martin kommer til Lavangen, så skaper han god kontakt med de personene han møter der. Det gir trygghet til velgerne som skal velge han inn på Stortinget til høsten. I tilegg så er Martin opptatt av samepolitikken. Det synes jeg er veldig viktig og få med seg, avsluttet Geir Johnsen og håpet samtidig på en valgseier til høsten. Ved 14-tiden lørdag ble Martin Henriksen valgt som førstekandidat med 69 stemmer av nominasjonsmøtet.