Salangen-Nyheter

Enda leveres el-avfall til Jensen Elektriske:

Vi tar ikke imot el-avfall

Steinar Kristoffersen ved Jensen Elektriske forteller de ikke lenger kan motta el-avfall på elektrobutikken, allikevel sto det lørdag morgen EE-avfall utenfor den nedlagte butikken. FOTO: PRIVAT.

SJØVEGAN: I februar la Jensen Elektriske AS ned butikken sin på Sjøvegan, men de opplever enda at folk kommer å leverer hvitevarer utenfor deres lokaler, lørdag morgen sto det på nytt en stabel med EE-avfall utenfor den nedlagte butikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er ikke lengre mulig å levere elektrisk avfall ved Jensen Elektriske på Sjøvegan ettersom de har lagt ned bedriften. - Dette er det tydeligvis noen som ikke har fått med seg, og jeg vet ikke om det er av ren latskap at de setter det her hos oss i stede for å selv kjøre det til Perpetuum ved Salangsverket hvor de kan levere det gratis, forteller Steinar Kristoffersen oppgitt til nettavisen.

Unødvendg arbeid

Steinar Kristoffersen ved Jensen Elektriske AS forteller at de nå har fjernet el-avfallet som dukket opp utenfor deres lokale sist lørdag. - Vi måtte selv ta å frakte dette til Salangsverket, noe som krever både tid og arbeid, derfor ønsker jeg nå å oppfordre alle igjen om at det er gratis levering på el-avfall hos Perpetuum, avslutter Kristoffersen.

Dette kunne synderne selv ha levert gratis ved Perpetuum ved Salangsverket. FOTO: PRIVAT.