Salangen-Nyheter

Danset seg til gull:

- Vi var slitne etterpå

Dorthe Bendiktsen (t.v.) og Wanja Merethe Nerli deltok på NM i hip hop og urbane stiler. FOTO: NORGES DANSEFORBUND

Dorthe Bendiktsen (t.v.) og Wanja Merethe Nerli deltok på NM i hip hop og urbane stiler. FOTO: NORGES DANSEFORBUND

SJØVEGAN/OSLO: Dorthe Bendiktsen og Wanja Merethe Nerli danset seg til gull da de var i Oslo under norges-mesterskapet i urbane stiler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I helga arrangerte Step Up Danseklubb, i samarbeid med teknisk komité og Norges Danseforbund, et fantastisk norgesmesterskap i urbane dansestiler. Mesterskapet ble avholdt i Oppsal Arena med en stor suksess og da spesielt for Dorthe Bendiktsen og Wanja Merethe Nerli, fra Dans Bardu, som vant gull i sin klasse i Streetdance show duo elite junior. - Det var en hard konkurranse med over 100 andre deltakere. Det var veldig artig å ta gull, men vi var bra slitne og trøtt da konkurransen var over, forteller Dorthe etter å kommet over lykkerusen.

Motiverende

I tillegg til gull kom Wanja Merethe Nerli på sjuendeplass i klassen Hip Hop solo elite junior for jenter. Begge jentene var enige om å komme så langt i konkurransen er svært motiverende for å fortsette med dansingen videre. Dorthe kunne fortelle at det er takket være Wanja at hun driver med dansinga i dag. - Det er Wanja som introduserte meg til klubben for nesten to år siden. Jeg har vært med siden da og har to harde danseøvinger hver uke, sier Dorthe til nettavisen. Til neste år planlegger jentene å delta på NNM og UKM.

Annonse