Salangen-Nyheter

Revylag med ny forestilling:

- Vi vil gå igjen!

Tidligere har Øvre Salangen Revylag skapt fantastisk revystemning på grendehuset på Åsheim. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅSHEIM: Etter å ha hatt ett års pause kommer Øvre Salangen Revylag med gladnyheten om at de skal arrangere revy i starten av februar. Dette markerer starten på revyåret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Øvre Salangen Revylag har gleden av å feire 20 år og presenterer årets revy «Vi går igjen». Tonje-Helén Gundersen er leder av revylaget og er hemmelighetsfull i forhold til innholdet. - Vi tenkte at folk får komme å se hva det handler om. Det har vært en intern prat i bygda om at det spøker her på bygdehuset. At det går noen igjen. Du kan si at det er den lille røde tråden, men mer enn det kan jeg dessverre ikke si, sier Gundersen hemmelighetsfull.

Perfeksjonere revyen

Revylaget består av opp til 20 medlemmer som har hatt mye øvinger siden jul, men det er i starten av februar de vil ha øvelse hver dag frem mot bygderevyen. - Revylaget feirer 20 år og vi har tatt ting på sparket. Du kan si at det er de siste årene vi har lært ordet generalprøve, sier Gundersen og ler.

Håper på fult hus

I fjor arrangerte ikke revygjengen bygderevy da de heller bestemte seg for å fokusere på å ha forskjellige aktiviteter der overskuddet gikk til grendehuset. Dette håper Gundersen faller i deres favør. - Med tanke på at vi ikke hadde noe i fjor håper vi at det er ekstra mange som gleder seg å se oss igjen, nevner hun til nettavisen. Billettene fås kjøpt på Narvesen Sjøvegan og Circle K på Setermoen. Fredagen 10. februar koster 150,-, og lørdag 11. februar koster 250,- med fest og 18 års aldersgrense. - Billettene vil komme i løpet av uka, og det kan være lurt å sikre seg noen når man kan, avslutter Gundersen til nettavisen.