Salangen-Nyheter

Ektepar fra Sørreisa til Sjøvegan:

- Vi ville se showet

Arne og Kari Varvik kom fra Sørreisa for å se på fyrverkerishowet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Arne og Kari Varvik kom fra Sørreisa for å se på fyrverkerishowet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Når det nærme seg nyttårsaften, så gjøres det klart for fyrverkeri rundt omkring i vårt område. Det gjør Maxi Pyroteam i Sjøvegan også, for hit kommer det masse folk for å oppleve det spektakulære showet. Nettavisens journalist tok en tur innom Sjøvegan bobilcamping og her fant vi mange forventningfulle bobil- mennesker som hadde tatt plass for å oppleve årets fyrverkerishow.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- Vi har aldri vært her for å oppleve fyrverkeriet, så dette blir spennende. Vi kommer fra Sørreisa for å oppleve dette. Vi har hørt mye skryt og rosende ord om fyrverkerishowet som er en årlig foreteelse her i Salangen, forteller Arne og Kari Varvik til nettavisen.

Bobil og korona

Selv om det har vært utbrudd av Covid-19, så ser det ikke ut for at det er til stort hinder for bobil entusiastene.

- Du kan si at det på mange måter er helt greit med bobil i denne tiden. Vi har kjørt rundt omkring både til Finnmark og faktisk en tur innom Finland også. Men det må jo sies at vi kjøre ikke for å oppsøke store folkeansamlinger. Vi kjøre ut i naturen og er for oss selv, og da blir vi ikke å kunne smitte andre, og vi blir heller ikke smittet, så det har gått greit. Bo-bil livet er veldig fint, vi kommer oss ut, og får oppleve mange ting, så nå i kveld er vi her og får oppleve fyrverkerishowet her for første gang, noe vi ser frem til, men som brannmann vil jeg minne om stor brannfare med tørre tak og mye tørt gress,avslutter Arne Varvik med et stort smil.

Annonse