Salangen-Nyheter

Ny nettside fremhever Midt-Troms:

Vi vokser og trives

Katja Strand er glad for at nettsidene straks er klar for lansering. FOTO: PRIVAT

SETERMOEN: Gjennom et kommunalt prosjekt har regionen i Midt-Troms etablert en ny nettside som fronter bolyst og vertskap i Midt-Troms regionen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Midt-Troms Regionråd har etablert en splitter ny nettside som fronter Midt-Troms regionen som en bo/- og arbeidsmarkedsregion. Siden etableres og driftes av Midt-Troms regionråd ved prosjektet regionalt vertskap. - Nettsiden skal gi en oversikt av hva vi har å tilby for de som ønsker å flytte til regionen. De kan få all innformasjon av boliger, jobb, skoler, barnehager, og lag og foreninger, alt på ett sted. Siden er fortsatt under etablering, så noe funksjonalitet vil være begrenset. Vi forventer at den vil stå ferdig i mars måned, sier prosjektleder Katja Strand til nettavisen.

Nytt tilbud

Strand kan fortelle at det ikke eksisterer et liknede tilbud den dag i dag. - I dag må vi navigere på flere ulike nettsider for å finne den informasjon vi ønsker, da blir det vanskelig å holde oversikten. Nå henter vi inn data fra ulike databaser for å skape en oversiktlig plan for de ulike tilbudene vi har i regionen. Utfordringen her er å ha riktige opplysninger fra foreningene. Det er særdeles viktig at lag og foreninger inkludert bedrifter holder sine opplysninger om sin bedrift, sitt lag oppdatert i Brønnøysund. Dersom dette ikke skjer, så fungerer ikke linkene optimalt. avslutter Strand til nettavisen.

Se nettsiden her imidttroms.no