Salangen-Nyheter

Salangen-Nyheter i bladet Se og Hør:

Videohilsen med fem siders oppslag!

Se og Hør er et av Norges største ukeblader med over hundre tusen lesere hver uke. Denne uka har de fokus på en spesiell nyhetsperson i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.10.2022 kl 10:41

Annonse
Annonse

I anledning Salangen-Nyheters 22 års dag på mandag denne uken, fikk redaksjonen hos oss en hyggelig videohilsen fra redaktør i bladet Se og Hør, Ulf Andre Andersen og hans kollegaer i Oslo.

Denne uken kan du nemlig lese en fem siders omtale om Salangen-Nyheter og redaktør Jon Henrik Larsen og hans liv i Salangen, og kampen han kjemper mot Salangen kommune for å få tilbake brukerstyrt personlig assistent.

Se og Hør var på besøk i Salangen hos redaksjonen til nettavisen. Her er fotograf og journalist Svend Aage Madsen (midten) i lag med redaktør i Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen og hans kjæreste Ida Marlén Svendsen. Foto: Terje Nyberget

Se og Hør har vært på besøk i Salangen med journalist og fotograf og tatt flotte bilder og laget en veldig fin og varm reportasje på fem sider, som ligger midt inni bladet blant kjendis- og kongestoff.

Bladet kom i salg på butikkene i Salangen onsdag, og flere har allerede kjøpt utgaven for å lese!.

I uke 41- utgaven av ukebladet Se og Hør kan du lese stoff fra Salangen. Saken omhandler redaktør i Salangen-Nyheter Jon Henrik Larsen og hans hverdag og kamp. Hele fem sider i bladet!. Foto: Faksimile fra ukens Se og Hør