Salangen-Nyheter

Åpner nytt spa på Tennevoll:

– Viktig å finne ro i sjela

Det var rundt 40 mennesker som møtte frem til den offisielle åpningen av spaet tirsdag kveld på Tennevoll. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: I går var alle velkommen til offisiell åpning av et helt ny spa i Lavangen. Fysioterapeut, Milena Szydelko (bildet) fra Polen har bodd 4 år i Norge, og ville etablere noe eget. – Det er en vanlig spa for behandling av kropp og sjel, sier hun.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På Tennevoll er det nå mulig å finne ro i kropp og sjel med hjelp av MilenaS Spa som hadde sin offisielle åpning i tirsdag kveld. Eier og fysioterapeut, Milena Szydelko har hatt et mål om å kunne jobbe med å behandle andre og assistere dem med å finne ro i kroppen og slappe av. – I dag er det mye stress i både kropp og sjel blant folk, og det er vanskeligere å kunne finne god tid til ro, forklarer Szydelko til nettavisen.

Behandlingsrommet står klart på det nye spaet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Starter et sted

Szydelko forklarer at MilenaS Spa er en helt vanlig spa, med fokus på behandling til kroppen, og ikke for kosmetisk behandling eller make-ups. – Jeg er tross alt fysioterapeut og vil hjelpe folk å kunne slappe av. Gjerne lære dem om hvordan de kan gjøre det, og ikke minst hvor viktig det er å passe på kroppen, sier Szydelko, og kommenterer det ikke er så vanlig å vite om hva som hjelper mest når man vil slappe av. – Det er forskjeller mellom folk, men det viktigste er å gi god plass, og kombinere. Bruk av badstue med fin musikk og rolig atmosfære og ta en hel ettermiddag hjelper masse, forklarer hun.

Boblebadet er også klart til bruk i spa-avdelingen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Besøkende

Etableringen av et helt nytt spa er ikke billig, men for Szydelko er det en drøm som går i oppfyllelse når hun kan både bo og jobbe i samme område. – Jeg bor på Tennevoll, og er glad jeg kunne få i gang et spa her. Det er fine nabokommuner rundt også, med ganske kort vei til Narvik, og andre veien mot Bardufoss, så jeg håper det blir en fin plass til besøkende utenfra å komme og få behandling, sier Szydelko avsluttende med et smil.

Ordfører Bernhardt Halvorsen har tatt plass på massasjebenken hos Milena. Han håper at mange kommer til å bruke tilbudet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

- Velkomment tiltak

Ordfører i Lavangen, Bernhardt Halvorsen var også på åpningen av spaet tirsdag kveld. - Dette er et velkomment tiltak i kommunen.  Det er artig og se at nye bedrifter kommer til og at Milena har fått det så fint som hun har det her, sier Halvorsen. Både han og rundt 40 andre mennesker besøkte spaet på åpningskvelden, og det var kaker og kaffe til alle.