Salangen-Nyheter

Dokumentarfotografering:

- Viktig å synliggjøre

Jon Henrik Larsen er en travel mann i hverdagen. Stadig i telefonen med nye og gamle kunder. FOTO: JENNY HOFF

SJØVEGAN: Fotografen fra Dyrøy, Jenny Hoff besøkte redaksjonen i Salangen-Nyheter denne uken. Hun hadde fått i oppdrag å dokumentarfotografere redaksjonen til et spennende prosjekt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Jenny trivdes i jobben med å fotografere livet inne i redaksjonen til Salangen-Nyheter. - Det har vært trivelig, inspirerende og en fin anledning for å bli kjent med dere som lokalbedrift, forteller hun til nettavisen. Selv om det ble en del tråkking fram og tilbake for å fange hver enkelt ansatte kunne hun si at vi var ingen utfordring for henne. - Selv om dere er mer vant til å være bak kameraet enn framfor så synes jeg at det gikk veldig fint. Det tar litt tid før folk tiner, og det er vanligvis på slutten av dagen jeg får det som folk kaller "the money shots". Når folk får slipt garden er da jeg får det som er ekte og genuint, sier hun.

Vår stjernegrafiker Andre Sætherskar ble også fotografert av Jenny Hoff. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Viktig å være synlig

Jenny Hoff kan fortelle at det er viktigere i dag at bedrifter velger å gjøre dokumentarfotografering av seg selv. - I dag er det mer viktigere å synliggjøre seg selv på nettet enn det har vært tidligere. Spesielt med den digitaliseringen som skjer i dag trur jeg det å representere seg selv og vise seg selv frem fra den beste side er helt klart en fordel, sier hun avsluttende.

Se noen av bildene Jenny Hoff tok på under sitt besøk:  

Se noen av bildene Jenny Hoff tok på under sitt besøk:  

(Alle foto:www.jennyhoff.no)