Salangen-Nyheter

Sjøveganhytta representerer Salangen:

- Viktig å vise seg frem

Steffen Nestun var og hjalp til med å sette opp gapahuken. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Sjøveganhytta står klart til å møte opp på Villmarksmessa i helga. Tor Sørensen sier de vil skille seg ut når de tar med seg en gapahuk og et hundehus i passende stil.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Sjøveganhytta er klar til å representere noe av det Salangen har å tilby når det kommer til friluftsliv. I helga reiser gjengen til Villmarksmessa med en gapahuk som de selv har bygd. Daglig leder ved Sjøveganhytta Tor Sørensen sier at de har en lastebil stående klar til å frakte demoen til messa. - Det er viktig at vi viser oss frem, at vi er synlige for nye og gamle kunder. Vi ønsker å snakke med kundene for å høre tanker og ideer de har, sier Sørensen til nettavisen.

Blir lagt merke til

Sørensen nevner at de ikke bare kommer til å stille opp med en gapahuk, men de tar også med seg et lite hundehus i samme stil. - Det er litt artig å ha med seg noe annet som ikke er like stort som en hytte, men heller noe som kan pynte opp et lite hyttetun, sier Sørensen og er sikker på at deres bod kommer til å bli lagt merke til.

Tor Sørensen kommer til å vise frem hundehuset på Villmarksmessa. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Flere hyttesamfunn

Sørensen kommenterer videre at de opplever at flere ønsker en hytte på et hyttetun, i stedet for å stå alene midt i skogen. - Jeg trur det har blitt mer inn å kunne etablere flere små hyttesamfunn, forteller han til nettavisen.