Salangen-Nyheter

Næringsutvalget med oppfordring:

- Viktig med lokal handel

Næringsutvalget i Salangen kommune oppfordrer alle innbyggerne til å handle lokalt. FOTO: SALANGEN KOMMUNE

SJØVEGAN: Næringsutvalget i Salangen kommune vil oppfordre alle til å støtte opp om lokal handelsstand, og handle lokalt, også nå i julehandelen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Næringsutvalget i Salangen går tydelig ut til lokalbefolkningen i disse førjulstider med en klar oppfordring, om å handle lokalt spesielt i disse førjulstider. - Handelsnæringen i Salangen er en sentral del av det lokale næringslivet og står for sysselsetting, verdiskaping og aktivitet i lokalsamfunnet som er svært verdifull. I konkurranse med større handelssenter i byene og netthandel kan utfordringene for små handelssted og små nisjebutikker være store, og gjennom å gjøre bevisste valg som kunde kan vi være med å hjelpe vår handelsstand å møte utfordringene, sier ordfører og leder av næringsutvalget, Sigrun Wiggen Prestbakmo.

Må ikke overse verdien

Næringsutvalget er tydelig på at et lokalt handlekraftig næringsliv er viktig for Salangen- samfunnet. - Verdien av et aktivt handelssted kan fort bli oversett i hverdagen, men et mørklagt butikkvindu er alltid et trist syn. Næringsutvalget i Salangen oppfordrer alle til å sjekke lokalt utvalg først, og handle lokalt så langt det er mulig. Når vi bruker lokalbutikken i dag, bidrar vi til at den holder åpen i morgen, avslutter Sigrun Wiggen Prestbakmo.