Salangen-Nyheter

Et supplemeterende helse- og omsorgstilbud:

- Vil bidra til de som trenger det

I august etablerte Lill-Eva Jenssen aksjeselskapet Alternativ Assistanse. Konseptet er å supplementere det offentlige helse- og omsorgstilbudet med tjenester tilpasset kundens behov.

I august etablerte Lill-Eva Jenssen aksjeselskapet Alternativ Assistanse. Konseptet er å supplementere det offentlige helse- og omsorgstilbudet med tjenester tilpasset kundens behov.

SJØVEGAN: I august etablerte Lill-Eva Jenssen aksjeselskapet Alternativ Assistanse i Salangen. Konseptet er å supplementere det offentlige helse- og omsorgstilbudet med tjenester tilpasset kundens behov.

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangsværing Lill-Eva Jenssen har i lang tid gått med en ide om å etablere sitt eget selskap som skal være et alternativ for mennesker som har behov for assistanse eller støtte i hverdagen, og i august i år realiserte hun denne ideen og startet selskapet Alternativ Assistanse AS. Konseptet er å tilby tjenester innen ledsaging, besøkstjenester, konsulenttjenester og vikartjenester innen helse og omsorg som vil kunne benyttes av også de som regnes til å være for friske til å motta hjelp fra det offentlige.

En tjeneste for alle

Med sine 25 år erfaring fra faget har Jenssen en god innsikt i hvilke behov som behøves. – Alternativ Assistanse As er ment å være et supplement til det eksisterende helse og omsorgstilbudet, og kan benyttes av alle som har behov for tilsyn og besøksrunder, eller de som ønsker ledsager for eksempel ved legebesøk, sykehustimer, behandlingsreiser, frisørtimer, ferier, eller handleturer, sier Lill-Eva Jenssen.

Oppfordrer folk til å ta kontakt

Selv om Lill-Eva enda er i startfasen av det nyetablerte selskapet oppfordrer hun folk til å ta kontakt med hende om de skulle ha spørsmål og ønsker videre informasjon. – En kan gjerne ringe for en uforpliktende samtale for å vå vite mer, og hver henvendelse er selvfølgelig taushetsbelagt.

Mer informasjon finnes på Alternativ Assistanse AS

sine hjemmesider.