Salangen-Nyheter

Astafjord Vekst:

Vil dele sine erfaringer

Camilla Reite i Astafjord vekst vil bidra til å rette søkelyset mot for lite tilrettelagte jobber. ARKIVFOTO: FOTO: HANS ERIK BØRVE

TENNEVOLL: Astafjord Vekst inviterer til årets viktigste frokost i forbindelse med ett landsomfattende arrangement. Målet er å rette søkelyset på for få tilrettelagte jobber. Det vil også bli gode historier fra deltakere under frokosten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Årets viktigste frokost finner sted den 4.oktober og er ett landsoppfattende arrangement der hensikten er å løfte mangelen på tilrettelagte jobber opp på den politiske dagsorden.  -Vi i Astafjord vekst arrangerer dette på Fjellkysten Gjestehus fra KL. 08.30-09.30, forteller administrasjonsleder Camilla Reite i Astafjord vekst til nettavisen. Astafjord Vekst er en vekst bedrift for fire kommuner Gratangen, Lavangen, Salangen og Dyrøy og i forbindelse med frokosten har de invitert eierkommuner med ordførere,rådmenn og formannskap og representanter fra regionale NAV kontor.

Stort behov

Camilla Reite forteller også til nettavisen at det er et stort behov for flere tilrettelagte arbeidsplasser for ungdom mellom 18 og 25 år. - Vi vil med frokosten bidra til å rette det politiske søkelyset mot dette. Under frokosten vil det bli delt gode historier fra deltakere som arbeider i Astafjord vekst, deltakerne vil bli intervjuet av styreleder og vi håper så mange som mulig av de inviterte vil komme, avslutter Camilla Reite.