Salangen-Nyheter

Salangen LHL har samlet inn penger:

Vil demonstrere ny maskin

Onsdag 27.november vil folk fra Salangen og Lavangen Ambulansestasjon demonstrere hjertekompresjonmaskinen som er tildelt begge ambulansene. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Den andre hjertekompresjonsmaskinen er nå levert slik at begge ambulansene i Salangen og Lavangen har en slik. På onsdag den 27. november vil folk fra Salangen og Lavangen ambulansestasjon demonstrere og fortelle om maskinen på Frivillighetssentralen i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen LHL har nå jobbet ei god stund for å få finansiering til enda en hjertekompresjonmaskin, slik at Salangen og Lavangen ambulansestasjon har en slik maskin i hver bil. - En slik maskin koster jo kr. 130.000,- men vi har opplevd stor giverglede i Salangen, fra privatpersoner, kommune og bedrifter. Derfor er vi nå nesten i mål med finansieringen, men det gjenstår litt. Maskinen er bestilt og ankommet Salangen, og førstkommende onsdag, så skal personell fra Salangen og Lavangen ambulansestasjon komme på SAFA og demonstre denne maskinen for oss. Folk vil da bli forklart i detalj hvordan denne virker, og fordelen med en slik maskin ved livreddende førstehjelp, forteller leder i Salangen LHL, Nikolay Nordmo til nettavisen.

Lodd

Under demostrasjonen blir det også salg av lodd. - Ja vi har satt opp et ekstra loddsalg denne dagen, for som sagt så gjenstår det litt for å få hjertekompresonsmaskinen fullfinansiert. Derfor skal vi selge lodd, og jeg kan fortelle at det er ekstra flotte premier vi selger lodd på. Derfor oppfordrer vi folk om å ta turen innom SAFA på onsdag, for en flott demonstrasjon og prøve lykken på alle de flotte premiene vi har, oppfordrer Nikolay Nordmo.