Salangen-Nyheter

Landbrukskonferanse i Lavangen:

Vil dyrke nye løsninger

På bildet: Det inviteres til landbrukskonferanse i Lavangen i dag torsdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

I dag torsdag inviterer Lavangen kommune som en del av prosjektet "Blest i Havlandet", til en inspirasjonskonferanse om landbruk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Formålet med konferansen som skal holdes på Fjellkysten Hotell i Lavangen i dag 28.oktober, er og inspirere til nytenkning, nyetablering og rekruttering innen landbruksnæringen i Lavangen, Skånland og Gratangen. På konferansen skal det drøftes tiltak som kan iverksettes for å bidra til en rekruttering og vekst innen landbruket i disse kommunene.Vil nå bøndene

Konferansen har klare målgrupper som aktive innen landbruk i de tre kommunene som er med i prosjektet "Blest i havlandet". Men også personer som ønsker og har planer om etablering eller utvidelse av landsbruksvirksomhet i kommunene. Elever fra Rå og Gibostad videregående skole skal delta på konferansen i lag med andre inviterte aktører. - Vi håper at med denne konferansen, kan vi så nye optimisme og fremtidsmuligheter for Lavangen og de andre deltakende kommunene, sier ordfører Viktor Andberg i Lavangen til nettavisen. 

Sjekk ut programmet for dagen her!