Salangen-Nyheter

Ønsker blåse liv i revyånden:

Vil finne tilbake til latteren

Da Roar Moslet og revygjengen sist var aktiv ble det stor omtale i avisene om en hysterisk morsom revy. Nå mener Moslet det er på tide å samle gjengen igjen å starte opp. FAKSIMILE: FREMOVER

ÅRSTEIN: Det har vært lite aktivitet i revy-miljøet i Gratangen de siste årene. Nå prøver ildsjel og revyentusiast Roar Moslet å blåse liv i gjengen igjen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er så lege siden at Roar Moslet ikke husker sist han deltok på en revy. – Det var vel på den tiden jeg, Henry Høgmo og noen til drev på med skuespillet Havlandet, så ble vi enige om at vi skulle begynne med noe på vinteren også for å ha det litt artig, og da ble det revy. Nå mener jeg det er på høy tid å få samlet gjengen igjen for å sammen finne tilbake til den gode latteren, forteller revyentusiast Roar Moslet til nettavisen.

Mange som vil bidra

Moslet har luftet ideen på sosiale medier, og det har definitivt vært en positiv respons. – Jeg håper at vi blir en gruppe på femten - tjue personer. Utfordringen er ikke å få tak i folk til å stå på scena, men folk som kan ta på seg de tekniske oppgavene bak kulissene. Det gjenstår enda å se hva utfallet blir, men det er flere som er gira, både gratangsværinger, og utflytta gratangsværinger som har meldt interesse for å være med å bidra, opplyser Roar Moslet avsluttende.