ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Fagforbundet i Salangen:

Vil gi råd til de unge

Ungdomsrepresentant i Fagforbundet Salangen, Tonje Helen Gundersen håper mange unge møter opp på seminaret tirsdag kveld.

SJØVEGAN: Sommeren er tidspunktet for mange ungdommers første møte med arbeidslivet. I den anledning holder Fagforbundet i Salangen i morgen et seminar om rettigheter og plikter. - Vi håper mange kommer, sier ungdomsrepresentant i Fagforbundet, Tonje Gundersen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2014 kl 00:00

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

LOs sommerpatrulje avdekker hvert år flere tilfeller der ungdom utnyttes som arbeidskraft, i mange av disse tilfellene mangler ungdommene rett og slett kunnskap om rett og galt i arbeidslivet. På bakgrunn av dette ønsker Fagforbundet i Salangen et ryddig arbeidsliv, også for ungdommer som jobber ved siden av skolegang og ungdom i sommerjobb.

Rettigheter og plikter

Ungdomstillitsvalgt Tonje-Helèn Gundersen og hovedtillitsvalgt Kim Håkon Pedersen i Fagforbundet Salangen inviterer derfor alle ungdommer med sommerjobb / ekstrajobb til åpen temakveld om rettigheter og plikter i arbeidslivet. - I tillegg til en gjenomgang av arbeidslivets spilleregler vil det bli gitt informasjon om hva man kan foreta seg og hvor man kan henvende seg om ting ikke er som de skal være på din arbeidsplass. Møtet avholdes på møterommet på Huset mot havet tirsdag 17. juni kl. 18.00, sier Gundersen til nettavisen. Det vil bli enkelt servering og muligheter for å dra hjem med noen fine premier. Tonje forteller videre at møtet er åpent for alle. - Uansett hvor du jobber og uansett om du er medlem i Fagforbundet eller ikke. Fagforbundet Salangen håper på å se flest mulig av Salangens flotte ungdommer der, og ønsker selvfølgelig deltakere fra andre nærliggende kommuner også velkommen, avslutter Tonje Gundersen.