Salangen-Nyheter

Flere kvinner i næringslivet:

Vil ha bedrifts-damer

På bildet: Kunnskapsparken i Nord vil ha flere kvinner til å starte egen bedrift. FOTO: BYRÅ

Kunnskapsparken Nord arrangerer prosjektet ”Kvinnovasjon” der de vil etablere en utviklingsgruppe for kvinner som ønsker å starte sin egen bedrift, og ønsker alle velkommen til å søke.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kunnskapsparken Nord AS følger opp inspirerte damer etter tidligere motivasjonsseminar og oppfølgingsseminar i mars, og inviterer damer til å gå videre med sin egen idé. Kunnskapsparken inviterer damer fra forskjellige kommuner. Alle er velkommen til å søke til Kunnskapsparkens lokale utviklingsgruppe.

Et bra tilbud

Utviklingsgruppen vil få tett oppfølging via rådgivning, nettverk med utviklingsgruppe i Harstad samt andre aktører i Kunnskapsparkens nettverk, deltakelse på seminarer og mer. Søknadsfristen til utviklingsgruppen er 23.april. – Jeg synes at dette er et veldig bra tilbud. Jeg vet at det finnes et par interesserte damer i Salangen, forteller prosjektleder for Gründerrommet, Oddgeir Sagerup til nettavisen.

Felles gruppe

Utviklingsgruppen skal bestå av ca. 10 damer fra Harstad, Narvik og fra andre steder i regionen. Det som man oppnår når man kommer inn i gruppen, er nettverk lokalt og regionalt, personlig rådgiving i forbindelse med forretningsplanutvikling, kurs og seminar innen ulike tema, kobling mot relevant forskningsmiljø og nettverk, samt diverse kontorfasiliteter. – Dette er jo fantastisk bra. Jeg ser bare positivt i dette, og jeg tror at det finnes mange damer der ute med en gründer i magen, avslutter Oddgeir Sagerup.