Salangen-Nyheter

Salangstrimmen 2016:

- Vil ha flere fra Lavangen

Salangstrimmen er et populær skirenn. Mange skientusiaster i Salangen og nabokommunene deltar hvert år.

SJØVEGAN: Hadde du tenkt å melde deg på Salangstrimmen 2016 må du vente noen dager ekstra. Dette på grunn av at det mangler litt teknisk for å få nettsiden oppe å gå. - Den er straks klar, som i år som i fjor vil vi ha online påmelding, sier komitémedlem Hilde Anita Nyland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangstrimmen har en løype på 23 kilometer og starter i Seljeskog og fortsetter opp til Øvre Salangen. I år faller arrangementet søndagen 10.april. Som tidligere år vil det være online påmelding, men foreløpig er det ikke mulig å registrere seg til trimmen. - Vi må få noen tekniske duppedingser på plass, men om noen dager vil den stå klart, flirer Nyland til nettavisen.

Ønsker å bli større

Videre kan Nyland fortelle at dette er et svært arrangement med over 300 løpere fra både Salangen, Bardu, Lavangen, Harstad og Bjerkvik. - Jeg ønsker at det var flere i fra Lavangen som meldte seg på. Dette er et løp for de som er interessert i konkurranser, i tillegg til at det er et familie vennelig løp. Om du har barn kan man for eksempel starte halvveis i løpet, fortsette Nyland til nettavisen.

Premier

Alle som kan gå på ski kan delta på løpet. Det trekkes pengepremier blant alle dame- og herreløperne som går i konkurranseklassen fra 13 år og oppover. Det trekkes også premier for de som melder seg på som familie. - Det er mange flotte premier som er sponset av næringslivet. En av premiene er hotellweekend på grottebadet i Harstad, overnatting på Garsnes og tur til Polarbadet, avslutter Hilde Anita Nyland.