Salangen-Nyheter

Klart vi kan:

Vil ha flere medlemmer

En spræk jente som har klatret opp i treet, bildet er tatt fra tidligere arrangement. FOTO: PRIVAT

En spræk jente som har klatret opp i treet, bildet er tatt fra tidligere arrangement. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Haugvang gård i samarbeid med 4H arrangerer åpen dag for å avslutte friluftslivets år. Her blir det bålkos og aktiviteter. Rådgiver ved 4H håper på at arrangementet vil skape økt interesse for nye medlemmer.

Publisert:

Annonse
Annonse

Årets tema for 4H var friluftslivets år, og for å markere avslutningen på året holder de et åpent arrangement på Haugvang gård på Furneshaugen. - Det morsomme er at vi avslutter året på samme måte som vi startet det med. I januar hadde vi et liknende arrangement på gården hvor det også var ulike aktiviteter, og muligheten å varme seg rundt bålet, sier rådgiver Sonja Svane Johnsen til nettavisen.

Håper på flere medlemmer

Nå er det ni medlemmer på 4H og Johnsen håper på at arrangementet vil skape større interesse blant ungdommene. - Jeg håper på at vi til neste år får inn flere medlemmer. Flere av medlemmene har vært her i flere år og trives veldig godt og liker å være ute. Vi har mottoet klart for neste år og de har kommet med flere forslag om hva de ønsker å gjøre, forteller Johnsen avslutningsvis til nettavisen.

Arrangementet vil foregå på Haugvang gård ved Gapahuken på Furneshaugen førstkommende torsdag kl 17.30-19.30.

Annonse