Salangen-Nyheter

Skal lage utstilling i barnehagen:

Vil ha gamle gjenstander

Vasshaug barnehage ønsker nå å få låne gamle gjenstander i forbindelse med en utstilling de skal ha. De ønsker gamle verktøy, kjøkkenredskaper og andre bruksgjenstander fra gamle dager.

VASSHAUG: Vasshaug barnehage ønsker nå å få låne gamle gjenstander i forbindelse med en utstilling de skal ha. De ønsker gamle verktøy, kjøkkenredskaper og andre bruksgjenstander fra gamle dager.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Personalet ved Vasshaug barnehage ønsker å sette opp en liten utstilling med gamle bruksgjenstander og ønsker i den forbindelse litt hjelp fra salangsværinger. – Vi ønsker å lage en liten historisk utstilling i barnehagen der vi kommer til å ta barna med avdeligsvis, for å fortelle dem litt om gamle dager i Norge og hva vi brukte de forskjellige gjenstandene til. Dette ønsker vi å få til i begynnelsen av mai måned, men vi ser at det er litt vanskelig å få tak i gamle gjenstander på så kort tid, men vi prøver allikevel, sier Sølvi Karlsen på vegne av Vasshaug barnehage.

Får tilbake

Barnehagen lover at disse gjenstandene kommer tilbake slik de var. – Disse gjenstandene ønsker vi bare å få låne, og eierne vil få dem tilbake når utstillingen er ferdig ved utgangen av mai. For å vite hvem som eier hva kan vi sette en liten lapp på hver av gjenstandene med navn på eieren. Utstillingen skal være i gangen utenfor personalrommet, slik at det ikke blir fri tilgang til gjenstandene uten voksne tilstede, sier Sølvi Karlsen til nettavisen.