ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Campingkongen Tor-Arne:

Vil ha påskegjester

Tor-Arne Chruickshank melder at Sjøvegan bobilcamp er åpen også i påsken for de som har lyst å legge turen til Salangen. ARKIVFOTO: RONNY LØKKEN

SJØVEGAN: Påsken er like rundt hjørnet og flere har allerede planlagt påska. Tor-Arne Chruickshank (bildet) på Sjøvegan Bobilcamp holder åpent i påsken for bobiler og campingvogner.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er ikke første året at bobilcampen holdes åpen for caravanister i påsken. I fjor var det også mange som tok turen til Sjøvegan av bobilfolket i de gule dagene. - Vi vet at rundt påsketider, så er det mange som er ute på campingtur, og vet at de aller fleste campingplassene er stengt på denne tiden, og jeg ønsker da å kunne tilby vår bobilplass, sier Tor- Arne Chruickshank til nettavisen.

Mulighet for grilling

Chruickshank oppfordrer de besøkende gjestene til bobilcampen om å benytte seg av den flotte gapahuken som er kommet på plass i Strandparken. Her er det muligheter for å kunne grille med mer. - Jeg håper noen vil benytte seg av dette tilbudet, og vi ønsker alle hjertelig velkommen, reklamerer den glade campingplass-eieren.