Annonse
Salangen-Nyheter

Jobber videre etter lav sommersesong:

Vil ha polarreven tilbake

Daglig leder i Polar Park, Jens Kristian Dybwad.

Daglig leder i Polar Park, Jens Kristian Dybwad.

SALANGSDALEN: Etter en noe laber sommersesong hos Polar Park går de vinteren i møte med friskt mot. De har fått omtale i store internasjonale tidsskrifter og i tillegg jobber de nå med å få tilbake polarrev til parken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Daglig leder i Polar Park, Jens Kristian Dybwad kan ikke si seg helt fornøyd med sommerens besøkstall i parken. Grunnen mener han ligger i været. – Juni var stort sett preget av 8 grader og regn, så kom juli med en lengre varmeperiode, men så fikk vi litt bedre vær i august som og reflekterte seg i en liten økning i besøkstallene, forteller Dybwad til nettavisen.

Internasjonal oppmerksomhet

Selv om været ikke har vært helt på parkens side har de høstet gode omtaler i store media denne høsten. Blant annet er parken og deres Wolf Lodge tibud nevnt i en artikkel i forretnings- og finanstidskriftet Forbes i en liste som også innehar Ballyfin Estate i Irland og The Royal Mansour i Marrakech. I tillegg var de nylig listet i den engelske avisen Independent som en av de åtte beste arktiske attraksjonene.

Polarreven skal tilbake

Selv om Polar Park er i stadig vekst på det internasjonale plan understreker Jens Kritian Dybwad at de enda er en familiepark for de lokale. – Derfor ønsker vi nå å få tilbake polarrev til parken vår. Vi holder nå på å sette opp gjerde og jobber med å anskaffe dyret, forteller daglig leder i Polar Park, jens Kristian Dybwad til nettavisen.

Annonse