Salangen-Nyheter

Ordføreren vil ha innspill:

Vil planlegge sykkelfest

Ordfører Halvorsen i Lavangen ønsker velkommen til sykkelfestmøte mandag 27.mars kl. 18.00 på Lavangen skole i kantina. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL: Ettersom Lavangen kommune blir en sentral del av årets Arctic Race of Norway inviterer ordfører Bernhardt Halvorsen til sykkelfestmøte den 27. mars.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Siden Arctic Race of Norway i år skal gå over to dager i Lavangen, og hvor i den første etappen som skal filmes med to helikopter fra start til mål vil Halvorsen sikre at det blir mye liv og røre langs veien i distriktet.  - Vi har derfor dette møtet for at folk kan få komme med sine innspill og ideer til hva vi skal gjøre, sier han.

Skal markere løpet med en fest

Forrige gang Arctic Race of Norway var innom Lavangen var for to år siden, men da ble bare noen deler av etappen gjennom kommunen filmet og sendt på TV, selv om Halvorsen forteller at det var bra med liv i kommunen da, satser han å stille mye bedre forberedt i år. - Vi skal markere løpet og arrangere en liten fest, vi har en liten plan, men vi vil først høre hva folk tenker, det er formålet med møtet 27. mars, fortsetter Halvorsen til nettavisen.

Oppfordrer alle til å komme med innspill

Halvorsen oppfordrer alle som har innspill eller ideer for å lage en spennende sykkelfest, til å komme på møtet, uansett om de er lavangsværing eller ei. Møtet holdes i kantinen på Lavangen skole den 27. mars.

ANNONSE
Annonse