Salangen-Nyheter

Seilflymiljøet i Salangen:

Vil rekruttere ungdom

Luftsportsmiljøet vil ha flere unge med på laget, og inviterer derfor til kurshelg på Elvenes førstkommende helg. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ELVENES: Norges Luftsportsforbund seilflyseksjonen ønsker å rekruttere flere unge til sporten, og arrangerer derfor kurs denne helga på flystripa på Elvenes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I forbindelse med kurshelga inviteres det nå til gratisflyging fra flystripa på Elvenes. Faglig ansvarlig i seilflyseksjonen, Steinar Øksenholt, har søkt om aktivitetsrelaterte ungdomsmidler fra Norges Idrettsforbund, og har nå fått tilslag på 10.000 kroner. - Dette utgjør 10-12 seilflyturer som vi ønsker å spandere på ungdommen, sier Steinar Øksenholt.

Godt samarbeid

Seilflyseksjonen samarbeider med Salangen Luftsportklubb Seilfly, og sammen håper de at rundt 10 ungdommer kommer til Elvenes denne helga 24.- 26. august. Det vil være aktivitet på flystripa på Elvenes fra kl. 12.00 fredag formiddag.- Det eneste man behøver å huske på, er at man må ha underskrift fra begge foreldrene, for å kunne få seg en gratis flytur. Vi ønsker hovedsakelig ungdom mellom 13 og 20 år, sier Øksenholt. Kun den første turen er gratis, men samtidig vil denne gjelde som offisiell tur under utdanning til seilflysertifikatet.

ANNONSE
Annonse