Salangen-Nyheter

Senterungdommen etablerer seg:

Vil starte eget lokallag

I morgen onsdag arrangerer Troms Senterungdom ett etableringsmøte i Salangen. ARKIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Senterungdommen i Troms ønsker å stifte ett lokallag i Salangen. Derfor innkalles unge og engasjerte sjeler i Salangen til oppstartsmøte i morgen onsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2012 kl 00:00

I februar i år prøvde flere sjeler i ungdomsmiljøet i Salangen å stifte ett lokallag av Senterungdommen i bygda, men da uten hell. Kun seks ungdommer møtte frem på oppstartsmøtet. Nå prøves det på nytt og flere ungdommer har sagt de skal komme på oppstartsmøtet som skal holdes på Huset mot havet i morgen kveld. - Det blir oppstartsmøte i Salangen Senterungdom på onsdag 12.september kl 18.00 på Huset mot Havet. Leder i Senterungdommen, Sandra Borch også holde et introinnlegg om hvordan det er å være medlem i Senterungdommen, sier Peder Ingvaldsen til nettavisen.

Finner tid

I februar når det ble forsøkt å starte ett lokallag, var det flere ungdommer som ikke kunne komme, og ikke hadde tid. Nå håper Peder Ingvaldsen at flere prioriterer møtet og kommer, slik at man kan få et lokallag av Senterungdommen også i Salangen. - Det er utrolig viktig. De som er engasjert og vil diskutere og jobbe med politikk er hjertelig velkommen, sier Ingvaldsen.