Salangen-Nyheter

Har opprettet Vipps-aksjon:

Vil støtte radio og nettavis

DONERER: Benny Høynes donerer dette bildet og oppfordrer eventuelle interessenter til å komme med bud på bildet. FOTO: BENNY HØYNES

SJØVEGAN/SORTLAND: Benny Høynes er aktiv lytter på SN Radio og leser av Salangen-Nyheter. Nå har han laget Vipps-innsamling til radio- og nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I disse korona-tider forsvinner fort grunnlaget å drive bedrifter, lag og foreninger for mange. Dette kan ses i sammenheng med at annonsegrunnlaget for mange blir borte. Det samme er tilfellet for SN Radio og Salangen-Nyheter.

Nå har en av ildsjelen og den aktive lytteren Benny Høynes opprettet en Vipps-innsamling for å samle inn penger til SN Radio.

Han forklarer årsaken til det slik:

- Det er for å opprettholde sendingene. Dem har utgifter som alle andre. Det er lite annonsesalg og det er greit å få videre sendinger. Da trenger man midler for å få ting til å gå rundt, sier han.

BIDRAG: Du kan bidra til SN Radio og nettavisen på dette Vipps-nummeret.

Han er glad i sendingene SN Radio kjører på luften.

- Det er greit å følge med på. Vi har ingen nærradio som er som SN Radio her, med hilsninger og ønskelåter, sier han.

Selv har Høynes bidratt med penger til aksjonen.

- Jeg har bidratt med noe til aksjonen. Jeg skal se til helga om ikke det blir mer. Folk må gjerne peise på og bidra. Alle monner drar. Sendingene er greie å ha, sier han.

Mer penger planlegger han å donere gjennom salg av et bilde han har hengende hjemme.

- Det var et forslag jeg kom med. Jeg har ikke funnet en løsning på hvordan jeg skal selge bildet. Inntektene vil brukes på å donere til radioen. Jeg får håpe at jeg får noe til der. Det er litt vanskelig i disse tider, sier han.

Dersom du ønsker å bidra med noen kroner til SN Radio kan du gjøre det på Vipps-nummer:

569089

INNSAMLING: Benny Høynes har startet Vipps-innsamling til SN RADIO og nettavisen. FOTO: PRIVAT

ANNONSE
Annonse