Salangen-Nyheter

Nord-Norsk Villmarksmesse 2017:

Villmarksliv... og bank?

Per Harald Larsen (t.v.) og Victor Vang står beredt til å svare på alle spørsmål og gi gode råd for villmarksfarere som lurer på økonomien. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Per Harald Larsen (t.v.) og Victor Vang står beredt til å svare på alle spørsmål og gi gode råd for villmarksfarere som lurer på økonomien. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SETERMOEN/NARVIK: Gode messetilbud og villmarksliv er i gang i Bardu på den Nord-Norske Villmarksmessen. Der i blant bodene er Sparebanken Narvik å finne, men hva i all verden har villmarksliv og bank til felles?

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Bardus store oppsamling med besøkende fra både nært og fjernt har allerede startet, og at det kommer spesielle besøk er ingen overraskelse. For andre år på rad har Sparebank1 Narvik en helt egen bod ved hovedinngangen til Barduhallen, og der står gjenget klar til å hjelpe alle og enhver som har spørsmål både om økonomi og betalingsmuligheter i boden. Men det er et viktig spørsmål som kommer til tanke når man ser dem på ei slik messe, og det er; hva i all verden har villmark og bank til felles? Mer enn vi trur, sier Markedsansvarling ved Sparebank1 Narvik Per Harald Larsen. - Turen ut i villmarken må noen ganger finansieres med litt penger noen ganger, sier han og ler.

Messebank

Gjenget fra Narvik beskriver seg selv som en messebank, og deres hovedoppgave er å passe påat betalinger med besøkende går mykt for seg. - Vi har et messetilbud her som alle de andre. Nemlig en viktig melding om å bruke "Ola Nordmanns nye pengebok", nemling VippsGO, forteller samfunnskontakt, Victor Vang til nettavisen. Kommer man til messa og har spørsmål om økonomi som man lurer på er gjenget fra Narvik klar til dyst. - Vi har en utrolig viktig samfunnsrolle, for har man ikke kontroll på pengene sine roter man bort sjansen med å kunne leve et godt liv, så nå er vi her  i Bardu på villmarksmessa for å dele hvor viktig det er, avslutter Vang til nettavisen.

Annonse