Salangen-Nyheter

Vinmonopolet snart innflyttingsklare

Salangen skal før årsskiftet få etablert et vinmonopolutsalg på Sjøvegan. En butikk på 25 kvadratmeter med ulike vin- og brennevinnsorter skal friste salangsværingene. Men først må Vinmonopolet finner lokaliteter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Slik vil kanskje se ut når Vinmonopolet åpner en fillial på Sjøvegan før nyttår.

Det ble kjent tidligere i høst. Sjøvegan skal ha et mini polutsalg på 25 kvadratmeter. Spekulasjonene om hvor polutsalget skal ligge på Sjøvegan foregår enda. Men enda har ikke Vinmonopolet AS gått ut og søkt etter butikklokaliteter til den nye fillialen. - Nei, vi har enda ikke startet vår annonsekampanje etter lokaliteter. Det vil skje i den kommende uken, forteller informasjonssjef i Vinmonopolet AS, Trine Melgård ovenfor nettavisen.

Ser for seg beliggenheten

Hun sier at den beste plassen for polet sitt utsalg på Sjøvegan vil være et selvstending lokale, gjerne i et kjøpesenter eller i et bygg der mange personer ferdes til daglig. Dermed er kampen i gang om å søke og tilby Vinmonopolet lokaliteter. Man kan likavell spekulere i om ikke Coop Prix har en real sjanse til å få polet. Fra før av har Vinmonopolet AS gode samarbeidsavtaler med Coop Midt Troms, der de blant annet leier lokaler til utsalg både på Setermoen, Bardufoss og på Finnsnes.

Blir lite og bra

Informasjonssjef Melgår skryter av den nye fillialen som vil komme til Salangen. - Det blir en flott liten butikk som skal ha åpent mellom 10-12 timer i uken. Vi vil komme til å ha rundt 100-200 ulike alkoholvarianter i utvalget, sier Melgård ovenfor nettavisen. Bardu fikk tidligere i år beskjed om at de også har fått et Vinmonopolutsalg. Akkurat nå foregår det inntens bygging på Domus-senteret på Setermoen, der polutsalget skal ligge. Så spørs det, blir det Sjøvegan eller Setermoen som kan åpne polet først.

Foto: Vinmonopolet.no