Salangen-Nyheter

Cupkamp mellom Salangen og FK Senja:

- Vinn eller forsvinn!

Lars-Kai Nordmo og kona Lillian er begge klare for cupkamp på Idrettsheia i kveld. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: I dag torsdag klokken 19.00 spilles det cupkamp på Idrettsheia stadion. En avgjørende og spennende kamp der Salangen møter FK Senja på hjemmebane. - Jeg tror kampen blir veldig spennende, sier supporter Lars-Kai Nordmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Allerede har den første hjemmekampen i 3.divisjon blitt spilt på Idrettsheia sist lørdag. I kveld er det derimot cupkamp mellom Salangen og FK Senja. Spørsmålet er om drømmen om Ullevall er innen rekkevidde for Salangen?. Lars-Kai Nordmo har vært Salangen- supporter i all sin tid. - Dette blir en utfordring og en veldig spennende kamp, sier Lars Kai til nettavisen. Han understreker at for Salangen sin del blir det snakk om begrepet vinn eller forsvinn.

Fotballen er rund

Men som alle vet, kan mye skje på en fotballbane. - Det kan hende at Salangen vil komme med overraskelse i kveldinga og slå herrene fra Senja. Kampen er ikke avgjort før dommeren har blåst av kampen. - Jeg håper det kommer masse folk på kampen og heier frem våre flotte spillere som forøvrig er i god form og er sugen på seier i denne cup-kampen, avslutter Lars-Kai Nordmo.

Kampen blir streamet på Salangen-Nyheter fra kl. 18.50 i kveld!