Salangen-Nyheter

Hvem får VG-Lista i år:

Vinnerne er kåret

Vil Sjøvegan bli en av de to vinnerne av Extra VG-Lista finalen? Det var spørsmålet alle stilte seg under torsdagens direktesending. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I går var det offisiell kåring av hvilke to steder som skulle få VG-lista på besøk. Sjøvegan var blant de seks stedene som kom til finalen. Stemningen og spenningen var høy nede på Kåre på Kaia da kåringen ble vist på storskjerm på direkten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var folksomt nede på Kåre på Kaia i går torsdag da de viste direktesendingen til VG-TV om kåringen av Extra VG-lista. Både gamle og unge satt spent og fulgte med, og det var jubel hver gang programlederne snakket om, eller viste mange av de flotte videoinnslagene fra Sjøvegan. I år var det to steder som skule kåres, og spenningen var stor i forkant av kåringen.

Alle øynene var klistret til storskjermen i forkant av kåringen av Extra VG-lista. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Vi er for små

Skuffelsen var til å ta og føle på nede på Kåre på Kaia da det ble klart at Sjøvegan heller ikke i år vant. De to stedene som stakk av med seieren i Extra VG-lista var Leknes og Dokka. - Jeg er veldig skuffet over at vi ikke ble valgt, vi må nok bare innse at vi er en for liten plass, forteller politibetjent Geir Lunde skuffet. Han var med i en av de mange videoen som ble laget i forbindelse med konkurransen. Kyrre Tunheim er klart enig i det som Geir sier.  - Vi er for liten, og jeg synes at nabokommunene skulle vært litt mer med å støtte opp, dette er jo et arrangement for hele distriktet. Men nå har vi prøvd, og det skal vi være stolt over!, sier Tunheim.

Tone "Svovel-Petra" Steinsund er skuffet over resultatet av kåringen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Maxi Pyroteam havnet på Sistranda

I løpet av direktesendingen til VG-TV havnet et videoklipp av fyrverkeriet til Maxi Pyroteam sammen med representasjonen av Sistranda. - Jeg la merke til at det var feil, og om de hadde vunnet hadde jeg blitt forbannet, ler Tone "Svovel-Petra" Steinsund. Hun er allikevel veldig skuffet over at Sjøvegan ikke fikk VG-lista i år heller ettersom de har vært i finalen to år på rad, men legger til at de har hatt det veldig morsomt under alt som har vært gjort i forbindelse med finalen.