Salangen-Nyheter

Hos "Kåre på Kaia":

Visekonsert i lunsjen

Viseklubben Baluba er klare for visekonsert i lunsj- tida i morgen onsdag. FOTO: INGER STRAND

SJØVEGAN: I forbindelse med visebølgen som raser over hele Nord-Norge for tiden, vil også viseklubben Baluba bidra. Derfor blir det nå lunch-konsert på retrokafeen "Kåre på Kaia" i morgen onsdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Visekunsten opplever en oppblomstring over hele landet, og Nord-Norge er i teten med mange nye lovende visekunstnere og klubber på ulike arenaer. I år fyller Norsk viseforum 40 år. Nordnorsk viseforum gir folk en gave med "Visebølgen 2015". - Det er jo klart at viseklubben Baluba må være med å bidra i denne forbindelse, så i den anledning skal vi ha lunsj- konsert på onsdag kl. 12.00. Vi hadde en liten konsert i kirka over temaet "Kjærlighet" og på lunsj-konserten blir det et utdrag fra den konserten over samme tema, forteller leder i Viseklubben Baluba, Inger Strand til nettavisen.

Nytt medlem

Det er også kommet et nytt medlem til Baluba. - Ja vi er jo så heldig at vi har fått et nytt medlem, som også skriver viser selv. Dette er Eli Helene Johannesen som er tilflytta Salangen. Hun både skriver tekster , spiller gitar og synger. I tillegg til henne vil vi også få høre Nils- Arne Sjøseth og Siw Aspelund Blix på konserten onsdag. Jeg oppfordrer folk til å komme å høre på oss. Konserten er gratis og åpen for alle, så jeg håper mange finner veien til "Kåre på kaia" på onsdag, avslutter leder av Baluba, Inger Strand.