Salangen-Nyheter

Kärcher på Felleskjøpet-besøk:

Viste frem nye produkter

Distriktssjef for Kärcher, Knut Einarsen viser frem hvor enkelt det er å rengjøre bilen med skikkelig utstyr. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

SJØVEGAN: Mandag var distriktsjef for Kärcher, Knut Einarsen på besøk hos Felleskjøpet Sjøvegan. Ettersom de nettopp har blitt forhandler av merket var det på sin plass med litt produktfremvisning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kärcher har ankommet Felleskjøpet Salangen med sin nye varmtvannsvasker. Felleskjøpet Sjøvegan skiftet til Kärcher i 2018. – Selskapet Kärcher er en familieeid bedrift og driver innenfor det meste av rengjøring. Til neste år lanserer de den nye vaskeroboten Kiva, som de regner med blir en stor hit. De var de første som lanserte høytrykksvasker på 80-tallet, sier distriktssjef, Knut Einarsen til nettavisen. De er på turné med produktene sine, og i morgen går turen videre til Finnsnes og deretter Storsteinnes.

Med den samme maskinen kan man gi bilen en skikkelig spa-behandling. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

Med den samme maskinen kan man gi bilen en skikkelig spa-behandling. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

Innovative løsninger

Det blir en demonstrasjon av både skumkanon og vaskeegenskapene til den nye varmvannsvaskeren de har ute på standen utenfor Felleskjøpet, til stor glede for en av kundene som er der for å handle. Fordelen med den nye varmtvannsvaskeren er at den kan veksle mellom 3-fase og 1-fase, har mulighet til både regulere temperatur og vanntrykk, og med det nye bajonettfeste er det ganske lett å skifte mellom de forskjellige dysetypene. En av dysene er ganske spesiell, fordi den kan vinkles i ulike retninger. Dessuten sitter avtrekkeren bak på håndtaket i stedet for foran som er dagens standard. Høytrykkspyleren hjelper også med å avlaste brukerens hender, ved å utnytte trykket fra maskinen til å klemme inn selve avtrekkeren i stedet for at man må stå og manuelt holde den inne gjennom bruksperioden.

Stolt eier: Bileier Hermod Dørum var imponert over hvor ren bilen hans ble etter at Einarsen testet ut varmtvannsvaskeren på bilen hans. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI