Salangen-Nyheter

Arrangerte "Salto-konkurranse":

- Voldsomt godt oppmøte

Juryen under den store saltokonkurransen besto av Dorthe Bendiksen (t.h.) og Vilde Hansen. De måtte skrible fortløpende for å henge med alle turnerne. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN:Mandag 6. november arrangerte Salangen turn salto-konkurranse i Idrettshallen. Det var godt oppmøte med mellom 30 og 40 utøvere som konkurrerte i forskjellige klasser, fra rekrutt til senior.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det kan virke som om turnsporten er voksende i Salangen både blant jenter og gutter. - Det var et veldig bra oppmøte av utøvere som konkurrerte, hvor stemningen var på topp og veldig morsomt. Vi hadde 3 forskjellige klasser, pluss frittstående trio. I klassen rekrutt var det Lars Marius som vant, og i klassen Junior ble det Trude Rognsaa. Og i klasse Senior var det faktisk meg, Henriette Fredriksen som vant. Så hadde vi også frittstående Trio hvor vinnerne ble Julie Jones, Trude Rognsaa og Amalie Lind, forteller Henriette Fredriksen til nettavisen.

De som utførte de beste saltoene kunne glede seg av å få med seg noen flotte pokaler med seg hjem. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Flere gutter

Av publikum som hadde funnet veien til Idrettshallen i Salangen, var nok det meste foreldre som ville se sine håpefulle i turnoppvisningen. - Det som oppleves, er at det var faktisk flere publikummere til stede i år enn i fjor. Det er jo gledelig for oss som utøvere at interessen er voksende. Ikke minst ser vi jo at det er betydelig økning av gutter til turnsporten. Tidligere var det gjerne bare en til to som var med, mens det nå er rundt 10 gutter som er utøvere. Men det er jo de yngste guttene, men det gjør ikke noe bare de fortsetter oppover i klassene, avslutter glad og fornøyd turner, Henriette Fredriksen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse