Salangen-Nyheter

Full rulle med bobilsalg:

- We love camping!

- Det er mange hyggelige folk som kommer innom nå som sesongen endelig er i gang, sier selger Andre Stifell. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ANDSLIMOEN: Starten på sesongen for bobilsalg har begynt. - Vi får inn mange hyggelig folk som kommer innom, og mange har skrevet kontrakter, forteller selger André Stifjell (bildet) ved Lian's Caravan og Fritid.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Påsketurer finnes i mange varianter, og bobilturer har blitt mer populært de siste årene.- Det som er så morsomt er at du kan flytte "hytta" med deg overalt som du vil. En del unge folk som aldri før hadde tenkt på å dra på campingtur har funnet ut at det er morsomt, sier Stifjell. Han forteller at folk som bruker vogna ikke bare bruker den for to uker i Piteå, men at de også bruker den til å dra på festivaler og andre aktiviteter. - Det har blitt "stuerent" for unge folk å dra på campingtur, sier Stitfjell.

Tilpasset marked

Lian's Caravan og Fritid på Andslimoen har tatt noen forhåndsregler der de ønsker og tilpasse seg markedet slik at folk med serfikat for bil også kan ha gode valgmuligheter. - Vi tilpasser oss markedet i den grad at vi gir folk et alternativ etter hvilken serfikat man har, det handler om å finne rett bil til kunden, sier Stifjell med et smil. Det har også blitt lagt til rette sånn at man kan fylle på vann og tømme toalett døgnet rundt på Lian's Caravan og Fritids lokaler på Andslimoen. - Vi setter utrolig stor pris på besøk til oss for en koselig prat. Slagordet til Lian's Caravan "We Love Camping" har en betydning, avslutter Stifjell til nettavisen.

Linn Kristensen er helgehjelper ved Lians Caravan og Fritid. Hun liker arbeidsmiljøet på jobben sin svært godt. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Godt miljø på jobb

Linn Kristensen er ansatt som helgehjelper på Lians Caravan og Fritid. Hun forteller om en flott arbeidsplass, der alle blir godt ivaretatt. - De kundene som kommer innom på besøk er så hyggelige. I påsken har det blitt litt skigåing, men også litt tid til å slappe av med familie og venner, avslutter Kristensen til nettavisen.