Salangen-Nyheter

Mange damer deltok på:

Zumba- start i helga

På bildet: Zumba-instruktør Veslemøy Herskedal (foran) var både sliten og svett etter power-økten lørdag.

I helga hadde Friskhuset Salangen lansering av Zumba i forbindelse med Superlørdag. Instruktør Veslemøy Herskedal (bildet) fikk salangsværingene til å svinge seg til latinske rytmer og det var mye latter og mange smil å se.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Zumba er en gruppetreningstime med elementer av samba, merengue, salsa, cumbia og mange andre dansestiler som har gått som en farsott over hele landet. Det er en time som skiller seg fra andre gruppetimer på flere måter. - Man føler at man er ute og danser og glemmer nesten at man trener. Slagordet til Zumba er: Bli med på festen, forteller daglig leder for Friskhuset Salangen, Cecilie Josefsen da Silva til nettavisen. Hun legger til at Zumba er en time Friskhuset i Salangen vil kjøre 1-2 ganger pr. uke framover. Første neste time er

tirsdag 31.august kl 20.00.

Fikk trenet alt

I tillegg til Zumba hadde arrangørene på Friskhuset andre guppetimer som step/styrke og spinning med gjesteinstruktører fra Bardu, May-Britt og Christine. - Dette er timer vi kommer til å kjøre fast i Salangen framover, sier Josefsen da Silva.

På bildet:

Marianne Kvernmo var med og deltok på styrketreningen lørdag. Her springer hun av gårde på tredemølla.

Superhelg

I tilegg til Zumba og styrketrening, var det åpent hus der det var mulig for alle som ønsket det å prøve Friskhuset Salangen sine aktiviteter helt gratis og det var mange som benyttet seg av denne muligheten. - Vi har nå økt åpningstiden i resepsjonen, slik at man kan treffe oss hverdager mellom kl 16 - 21. For medlemmene kan man fortsatt benytte seg av nøkkelinngangen hver eneste dag, hele året mellom kl 05 - og kl 23, avslutter Cecilie Josefsen da Silva til nettavisen.