Salangen-Nyheter

Salangen skole:

Inviterer til stafett

Tinestafetten arrangeres i Salangen den 27.mai. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: 27. mai er det klart for årets skolestafett på Idrettsheia. Dette er ikke første gang Salangen arrangerer Tine-stafetten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen skole er blitt gode på å arrangere skolestafetten, også kjent som Tinestafetten. Tidligere har elevene fra Salangen tatt turen til andre kommuner, hvor de har deltatt på tilsvarende arrangement. Odd Lomås sier at det i år vil være rundt 300 deltakere i stafetten. Elevene vil komme fra Salangen, Lavangen, Dyrøy og Ibestad.

Aktiviteter

Nå er skolene fra både Gratangen, Lavangen, Ibestad og Dyrøy invitert, til det som kommer til å bli mer enn bare stafett. - Vi satser på at elevene som kommer, ikke bare er her for stafetten sin del. På Idrettsheia legges det opp til både fotball og friidrett, sier Lomås. Det trenges 15 til 20 lærere i komite for å arrangere en slik staffett. - Vi har fått god hjelp fra elevene i 10.klassetrinn til å arrangere. Det blir ikke bare stafett, men også friidrettøvelser og fotball. Lagene vil bli delt inn i aldersbestemte klasser, sier Odd Lomås.